2 SCHOOL

1 UIT 1000

Bernard is er 1 uit 1.000!
Hij woont in Congo en is zijn ouders op jonge leeftijd verloren. Zijn toekomst kreeg een positieve wending toen hij werd opgevangen door de zusters van Katende. Onderdak, eten, scholing en een liefdevolle omgeving geven Bernard hoop voor de toekomst.

Bernard is niet de enige. Met uw steun kunnen wij veel meer kinderen helpen!

Zijn verhaal is echt, maar zijn naam is om privacy redenen aangepast.

U ook?
Sinds 1972 maken we samen met onze donateurs het verschil in Congo. Wij hebben een ambitieus doel om Bernard en vele andere kinderen ook de komende jaren te blijven ondersteunen. Wij zoeken 1.000 x €100,- om dit mogelijk te maken. Daar is uw hulp bij nodig.

Samen lukt het ons om de kinderen in de Kasai van Congo toekomst te geven met een thuis, gezond eten en een opleiding.

Met €8,35 per maand bent u 1 uit 1.000 die ondersteunt met €100,- per jaar. In Congo een levensreddend bedrag!

WORD  1  UIT  1.000

EENMALIGE DONATIE

Steun direct met uw bijdrage. Deze wordt ter plaatse in Congo ingezet bij hen die het nodig hebben. Zonder tussenkomst van een land of andere organisatie. Wel zo effectief. Zo weet u dat u direct die kinderen en vrouwen helpt.

Iedere bijdrage maakt het verschil!

 

€8,35 (1 mnd)  |  €50,00 (6 mnd)

€100,00 (1 jaar)  |  eigen keuze

 

Wij beschikken helaas nog niet over iDeal en vragen u, uw donatie over te maken op:

 

NL34 INGB 0003 2815 00
t.n.v. Stichting HWG-Afrika te Ulvenhout
o.v.v. uw postcode en huisnummer*

PERIODIEKE DONATIE

Steun periodiek met uw bijdrage. Dit kunt u instellen in uw eigen bank-omgeving of regelen via een machtiging. Dan verzorgen wij de afschrijving van uw bijdrage. Hiervoor vult u onderstaande machtigingsformulier in en stuurt deze aan ons retour.

Iedere bijdrage maakt het verschil!

MET BELASTINGVOORDEEL

GUNSTIG SCHENKEN

Stichting HWG-Afrika financieel steunen én een gedeelte terugkrijgen van de belastingdienst. Zo heeft stichting HWG-Afrika de zekerheid van een vaste inkomensstroom en ontvangt u een belastingvoordeel. Bij een eenmalige schenking heeft u voor de giftenaftrek te maken met een drempel. Bij een periodieke schenking kunt u de gift in zijn geheel op uw belastbaar inkomen in mindering brengen indien u voor minimaal 5 jaar een overeenkomst 'periodieke schenking' met ons aangaat.

Overweegt u een periodieke schenking, dan kunt u altijd met ons contact opnemen voor meer informatie. Hieronder vindt u ons schenkingsformulier en een link naar een calculator om uw belastingvoordeel te berekenen.

ANBI - GUNSTIG SCHENKEN

Stichting HWG-Afrika geldt voor de fiscus als een erkend goed doel, ofwel een ANBI stichting: voor giften en legaten zijn wij geen belasting verschuldigd en voor u zijn deze giften aftrekbaar voor zover ze gezamenlijk de 1% van uw inkomen te boven gaan of u een periodieke schenking overeenkomst aangaat.

Stichting HWG-Afrika is op de ANBI-lijst van de belastingdienst opgenomen onder de naam 'Stichting Hulp voor Wezen en Gebrekkigen in Afrika' en nummer 0090.67.462.

Elk jaar maken wij een financieel jaarverslag dat door een accountant wordt gecontroleerd en van een goedkeurende verklaring wordt voorzien. Uit ons jaarverslag blijkt dat Stichting HWG-Congo ruim voldoet aan de financiële eisen welke het CBF-KEUR stelt. Het CBF-KEUR zelf vragen wij vanwege de kosten niet aan. Dit geld besteden wij liever ter plaatse in Congo.

 

*uw gegevens gebruiken wij voor een éénmalige vraag om u op de hoogte te mogen houden. Ze worden nóóit gedeeld met derden.

Heeft u een vraag stel hem gerust via het formulier hiernaast of via een e-mail naar info@hwg-afrika.nl

Voer a.u.b. uw naam in
Vul alstublieft een bericht in.